Цени и срокове

I. Цени на преводи

  1. Цени на писмени преводи

Цените за превод се основават на комплекс от критерии /вид на документа, тип на поръчката, вид на превода/.

За безплатна консултация, изпратете ни вашите документи за превод на office@art-harmonia.com. Ценим Вашето време и пари и ще ви дадем изключително конкурентна цена за бързо и качествено изпълнение.

Ще ви дадем детайлна информация за възможностите, от които можете да се възползвате при нас в зависимост от вида на документа, характера на превода, сроковете, в които ви е необходим и индивидуалните специфики на поръчката ви.

Видове документи:

  • Бланки: Документи, издадени от Община, Свидетелство за съдимост, паспорти, фактури и др.;
  • Стандартен текст: Дипломи, договори и приложения към тях, пълномощни, фирмена документация и др.;
  • Специализирани текстове: Медицински документи, технически, икономически, правни текстове и др.

Характер на превода:

  • Официален превод: Превод от заклет преводач, заверен с подпис, на бланка на фирмата, с печат на фирмата.
  • Легализиран превод: Официален превод от заклет преводач, заверен по надлежен ред съгласно Правилника за легализациите, заверките и преводите.
  • Обикновен превод: Превод, който няма нужда от легализация, само за лично ползване на клиента.

* Срокът се договаря при приемане на поръчката, в зависимост от големината на превода и вашите нужди, като нашата цел винаги е да се съобразим с изискванията ви и същевременно да не отстъпваме от безупречното качество на максимално конкурентна цена.

2. Цени на устни преводи

Поради спецификата на устния превод, моля свържете се с нас за по-подробна информация относно цени и начина на изпълнение на устните преводи. 

Обадете ни се или ни пишете на office@art-harmonia.com

II. Цени на легализация

Срокът за легализация зависи от вида на документа, които следва да бъде преведен. За повечето документи се изисква предварителна заверка в администрация, поради което ви съветваме да се обърнете към нас за безплатна консултация веднага щом разполагате с документа, чиито превод и легализация ще са ви нужни, за да можем да ви дадем най-точния и бърз вариант в конкретния случай.

Приемането на поръчката става в момента, в които сме уточнили всички детайли и с нашата подкрепа сте избрали най-точния вариант за вас от гледна точка на цена и срок.

Консултацията ни ще внесе яснота и ще ви улесни максимално. Обадете ни се или ни пишете на office@art-harmonia.com