IMG_20210518_201330-01

Нашата история

Арт Книжарничка Хармония се роди като идея с подкрепата на прекрасни приятели и бе подтикната от извънредните положения, които се надипляха без чет в последните месеци. Роди се, за да свърже хората, които обичат книгите и подаръците, изработени ръчно от естествените материали… за да срещне търсачите на хармония и красота… за да дарява усмивка и топлота в деня. 

Избраните ни заглавия са избрани не само по препоръка на големите и малки издателства, с които работим, или по усмотрението на екипа ни, а най-вече от нашите читатели, от вас, нашите клиенти.

Вашите препоръки, вашите търсения се оказаха най-ценната препоръка за всяка книга или подарък.

И доброто винаги се връща. И се озоваваме във водовъртеж от прекрасни думи и дела. И времето няма значение, и мигът, изпълнен с радостта от общуването между редовете или между книгите на полиците, се оказва вечен…

Заповядайте, чувствайте се като у дома в нашата Арт Книжарничка Хармония!

Защо да изберете нас

В изобилието, което ни обгръща ежедневно, Арт Книжарничка Хармония ви предлага уникална комбинация от стойностни книги за малки и големи, арт подаръци, изработени ръчно с внимание и грижа, полезни материали за ученика и офиса, настолни игри и др. 

В допълнение можете да се възползвате от услуги по превод и легализация на документи, изготвен от екип заклети преводачи с опит, на конкурентни цени и високо качество.

Ако изберете нас, ще получите лично отношение и професионално обслужване, ще намерите това, което търсите и това, което търси вас.

sample-image-43

Няколко факти за нас

Екип от професионалисти

Бърза обратна връзка

Конкурентни условия

За нас е важно да получим обратна връзка от нашите клиенти. Ще се радваме на вашата оценка за нашите услуги.

Име
Заглавие
Оценка
Вашето мнение

За нас
5,0 rating based on 12 345 ratings
Обща оценка: 5 от 5 въз основа на 1 мнения.

★★★★★
Коректни
Тодор Пилев